Tulinen kanawokki valmistuu alle puolessa tunnissa – kokeile helppoa reseptiä

Herkullinen kanawokki

Kanawokki on helppoa ja herkullista arkiruokaa, joka valmistuu kotikeittiössä käden käänteessä.

VINKKI! Reseptiin sopivat valmiit broilerinsuikaleet, rintafileet, sisäfileet tai paistileikkeet. Erityisen mehukkaan lopputuloksen saa broilerin paistileikkeistä.

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen kanakastikkeeseen? Kokeile tulisen kanawokin reseptiä, johon voit lisätä potkua oman makusi mukaan. Tähän reseptiin on helppo testata omaa sietokykyä chilin suhteen. Kokeile rohkeasti!

Tulinen kanawokki

500 g broileria
1 punasipuli
2 paprikaa
3 porkkanaa
4 rkl tomaattipyrettä
lasi vettä
chiliä
suolaa
pippuria
rasvaa paistamiseen

Suikaloi paprika ja porkkana.

Leikkaa broileri suikaleiksi. Siirrä suikaleet pannulle paistumaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää joukkoon sipuli, paprika ja porkkana. Sekoita.

Lisää wokkiin 4 rkl tomaattipyreetä ja lasi vettä. Sekoita.

Anna hautua 20 minuuttia.

Mausta chilillä makusi mukaan. Lisää vielä tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Tarjoile nuudelien kanssa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja