Trevorin puhelimeen kilahti yllättäen kolmen tonnia rahaa – mieheltä hulvaton kuitti hutimaksuun

Näin lasket Guinnessia oikeaoppisesti

Trevorin haltuun päätyi erehdyksessä tuhansia dollareita. Mies päätti toimia oikein, mutta huvitti monia pyytämällä vaivanpalkaksi pakkauksen olutta.

Olutta mielessä? Yllä olevalla videolla irlantilainen Darren Nicholson neuvoo, kuinka lasket Guinnessia oikeaoppisesti!

Kun amerikkalaisen Trevor Harwoodin tilille kilahti tonneja ylimääräistä rahaa, mies tiesi heti, mitä tehdä. Trevor oli golfaamassa isänsä kanssa, kun hän huomasi saaneensa jo tunteja sitten Venmo-maksusovelluksella rahaa tuntemattomalta ihmiseltä. Maksusuoritus oli huikeat 3500 dollaria, noin 3000 euroa, kertoo Fox News.

Lähetti rahat väärälle Trevorille

Rahojen lähettäjä Isaac Nowak oli ostamassa pennosillaan matkailuautoa. Hänen tarkoituksenaan oli kyllä maksaa Trevor Harwoodille – valitettavasti samannimisiä ihmisiä kuitenkin löytyy Yhdysvalloista ainakin kaksin kappalein. Tilitys lähtikin Isaacilta väärälle miehelle.

Tajuttuaan virheensä Isaac koki "välitöntä pahoinvointia". Trevor kuitenkin päätti heti rahat havaittuaan toimia oikein ja palauttaa ne.

– Ajattelin asiaa hänen näkökulmastaan. Se oli paljon rahaa. Ne olisivat voineet olla hänen säästönsä, tai kaikki, mitä hänellä on. Sisimmässäni tiesin, että rahojen antaminen takaisin on oikein, Trevor kuvailee.

Halusi olutta "vaivanpalkaksi"

Trevor lähetti Isaacille aiheesta viestin, jossa vitsaili, että haluaisi pitää rahoista 20 dollaria ostaakseen olutta. Yllättävää kyllä, Isaac suostui.

WFGR-radiokanavan mukaan Trevor kysy "voitko osaa minulle olutta vaivoistani", mihin Isaac vastasi "toki".

Trevor. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Trevor käytti rahat Budweiseriin. Miehen olutrakkaus huvitti mediassa: esimerkiksi 12 News vitsaili otsikossaan, että Trevor sai palkaksi "3480 dollarin arvoisen olutpakkauksen".

– Vanha sananlaskukin toteaa "anokaa, niin teille annetaan". Ja tässä tapauksessa annettiin olutta, WFGR veisteli.

"Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä"

Isaac on onnellinen siitä, että sai rahat takaisin.

– Lopputulos kertoo, että maailmassa on vielä hyviä ihmisiä, hän kehuu.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja