Trendikäs lehtikaali sopii myös joulupöytään – poimi Teresa Välimäen vinkit

Lehtikaali

Lehtikaali on yksi viime aikojen trendikkäimmistä vihanneksista. Perinteisten lisukkeiden sijaan lehtikaalista voi valmistaa myös joulupöytään erityisen sopivaa herkkua.

Huomenta Suomessa vieraillut kokki Teresa Välimäki loihti juontaja Eva Kelan avustamana tällä viikolla modernimpia herkkuja, jotka sopivat joulupöytään. Possurullan seuraksi Välimäki valmisti ruusu- ja lehtikaalilisukkeen.

Lehtikaali on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei ole paistettu aivan löysäksi. Lehtikaalin ei kuulu muistuttaa kypsänä rakenteeltaan pinaattia.

– Tämä on nyt täydellistä! Tässä on ihanasti värit vielä tallella ja napakkuutta, Välimäki totesi Huomenta Suomessa vihreästä lisukkeesta.

Täytetty possunfileerulla ja paistettua ruusu- ja lehtikaalia 6:02

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat