Trendikäs lehtikaali sopii myös joulupöytään – poimi Teresa Välimäen vinkit

Lehtikaali

Lehtikaali on yksi viime aikojen trendikkäimmistä vihanneksista. Perinteisten lisukkeiden sijaan lehtikaalista voi valmistaa myös joulupöytään erityisen sopivaa herkkua.

Huomenta Suomessa vieraillut kokki Teresa Välimäki loihti juontaja Eva Kelan avustamana tällä viikolla modernimpia herkkuja, jotka sopivat joulupöytään. Possurullan seuraksi Välimäki valmisti ruusu- ja lehtikaalilisukkeen.

Lehtikaali on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei ole paistettu aivan löysäksi. Lehtikaalin ei kuulu muistuttaa kypsänä rakenteeltaan pinaattia.

– Tämä on nyt täydellistä! Tässä on ihanasti värit vielä tallella ja napakkuutta, Välimäki totesi Huomenta Suomessa vihreästä lisukkeesta.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja