Tortilloista tacoja ja entistä rapeampaa pekonia – testaa mielettömät mikroniksit!

pekoni
Shutterstock

Mikrosta on moneen! Oletko jo testannut nämä niksit?

Mikrosta on apua muussakin kuin ruoan lämmittämisessä. Nämä niksit tarvitset osaksi arkeasi!

Tortilloista tacoiksi

Tarvitset kaksi mukia ja yhden lautasen sekä pieniä, pehmeitä tortillalättyjä. Laita mukeihin tortillalätyt kaarelle, mukit kyljelleen lautaselle ja lautanen mikroon noin minuutiksi. Lätyt ovat muuttuneet tacoiksi ja voit täyttää ne haluamallasi tavalla!

Maitovaahto kahviin

Tarvitset maitoa ja kannellisen purkin. Kaada maito purkkiin, laita kansi kiinni ja ravistele puolen minuutin ajan. Laita purkki vielä mikroon puoleksi minuutiksi. Sitten voitkin lusikoida maitovaahdon siististi kahvin päälle.

Hedelmämehua helposti

Tarvitset sitrushedelmiä ja sitruunanpuristimen. Laita hedelmänpuolikkaat mikroon 10–20 sekunniksi ja purista sitten niistä mehut puristimella. Lämpimistä hedelmistä mehua irtoaa enemmän!

Parempaa pekonia

Tarvitset pekonisuikaleita, lautasen ja paperipyyhkeitä. Laita suikaleet paperin päälle lautaselle ja peitä ne paperilla. Anna olla mikrossa niin monta minuuttia kuin suikaleitakin on. Rasva tarttuu paperiin ja pekonisuikaleista tulee herkullisen rapeita!

Poppareita itse tehtynä

Tarvitset paperipussin sekä maissinjyviä. Laita noin desilitra maissinjyviä paperipussiin ja kääri se tiukasti kiinni. Laita mikroon noin kolmeksi minuutiksi tai kunnes jyvien poksuminen hidastuu niin, että väliä on 3–4 sekuntia.

Katso niksit käytännössä videolta:

Jos video ei toimi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Buzzfeed

Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja