Tommi keksi, miten jogurttitölkistä saa ulos viimeisenkin lusikallisen: "Lapsetkin kuvittelevat saavansa iltapalaksi jotain aivan muuta"

0:38 Tommin nerokas vinkki: Näin hyödynnät jogurttipurkin jämät

Ei enää jogurttihävikkiä! Isyyspakkaus-blogistaan tunnettu Tommi Koivisto vinkkasi nerokkaan tavan hyödyntää jogurttitölkin viimeisetkin rippeet.

Katso videolta, miten Tommin jogurttiniksi toimii!

Isot jogurttitölkit ovat käteviä ja riittoisia erityisesti useamman henkilön kotitalouksille. Yksi oleellinen ongelma niissä kuitenkin on: tölkkien pohjalle meinaa aina jäädä jogurttia, joka uhkaa päätyä hävikkiin. Ongelma tiedosti myös suosittua Isyyspakkaus-blogia pitävä Tommi Koivisto

– Ennen rutistelin lähes tyhjiä pahvisia jogurttitölkkejä hyvän tovin saadakseni puristettua ulos vielä sen viimeisen desilitran. Silti purkkeihin tuntui aina jäävän jäljelle monta lusikallista, jotka valuivat sitten purkkia huuhdellessa viemäriin, Tommi kirjoittaa Instagram-tilillään.

"Smoothie Operator"

Vaan ei enää. Tommi nimittäin keksi, että jogurttia ei kannata edes yrittää rutistella purkista pois sellaisenaan.

– Nyt kaadan jogurttipurkkiin lorauksen maitoa, pari lusikallista hilloa ja ravistelen hetken. Jogurtin jämät valuvat purkista ulos smoothiena, ja lapsetkin kuvittelevat saavansa iltapalaksi jotain aivan muuta kuin edellisenä iltana, Tommi kirjoittaa ja kutsuu homma leikkisästi nimellä "Smoothie Operator".

Tommi kertoo MTV:lle, että perheen lapset rakastavat tätä jogurttijuomaa. 

– Vaikka he syövät käytännössä joka ilta aivan samaa jogurttia hillon kanssa ja ottavat lasillisen maitoa, niin kun maidon yhdistää jogurttiin, iltapala tuntuukin aivan uudelta.

Tommi ei suinkaan ole perheen ainoa hävikkiniksinikkari. Tommin vaimo, Satu Koivisto tunnetaan myös ruokakirjoittajana, jonka yhtenä intohimona on hävikin ehkäisy. Satun ruoka-ohjeita on julkaistu myös MTV Uutisten Makuja.fi-ruokasivustolla.

Katso videolta, miten Tommin jogurttiniksi toimii!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja