Tiesitkö? Nämä yllättävät ruoat lisäävät seksihaluja

Chilin sisältämän kapsaisiinin uskotaan lisäävän seksihaluja. Shutterstock

Kautta aikain tiettyjen ruoka-aineiden on uskottu kohottavan seksuaalisia viettejä.

Entisaikoina tietyt ruoka-aineet liitettiin uskomuksiin siitä, että omaan seksuaaliseen halukkuuteen voi vaikuttaa. Ota selvää, mitkä yllättävät ruoat nostavat vanhojen uskomusten mukaan seksihaluja!

Chilipaprika

Chilin lisääminen ruokavalioon voi auttaa tuomaan vipinää vällyjen väliin siksi, että chilin sisältämä kapsaisiini nostaa sydämen sykettä ja vapauttaa endorfiineja. Chili aiheuttaa tuntemuksia, jotka muistuttavat seksuaalista mielihyvää.

Kilpikonnanmuna

Meksikolaisessa kansanperinteessä kilpikonnanmunien on uskottu lisäävän seksuaalisia mielihaluja. Munien on uskottu myös vaikuttavan siihen, mihin mies kiinnittää huomionsa. Sukupuuton ja rauhoitusten vuoksi munia ei kuitenkaan tänä päivänä saa syödä.

Parsa

Fallistisen muotonsa vuoksi parsaa on pidetty sukuviettiä kiihottavana vihanneksena.

Viikuna

Viikunaa on pidetty aina suuressa arvossa – myös seksuaaliseen mielihyvään vaikuttavana hedelmänä. Jo antiikin kreikkalaiset yhdistivät viikunan rakkauteen ja hedelmällisyyteen.

Basilika

Tuoksultaan hyvin voimakas basilika on mielletty seksuaalisia tuntemuksia lisääväksi yrtiksi. Sanotaan, että basilika lisää hyvän olon tunnetta ja lisää seksuaalista halukkuutta.

Avokado

Avokadoa on jo pitkään pidetty herkkuna, joka kiihottaa sukuviettiä. Avokadoa kutsuttiin aikoinaan nimellä ahuacatl, joka viittaa kivekseen. Tuolloin avokado yhdistettiin hedelmällisyyteen.

Lähde: Blackdoctor

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja