Tiesitkö? Nämä tutut ruoka-aineet lisäävät seksuaalisia haluja

shutterstock_125923700
Shutterstock

Yllättäen tietyt hyvin arkiset ruoka-aineet voivat vaikuttaa libidoon sitä kohottaen.

Ostereita pidetään oikeana lemmenherkkuna, mutta myös monella arkisella ruoka-aineella voi olla positiivisia vaikutuksia seksuaalisuuteen.

Bataatti

Kaliumin on todettu alentavan verenpainetta ja vähentävän erektiohäiriöitä. Bataatti sisältääkin kaliumia peräti yhtä paljon kuin oikeana kalium-pommina tunnettu banaani. Myös bataatin sisältämä beetakaroteeni voi auttaa sukuvietin saralla, sillä sen uskotaan parantavan hedelmällisyyttä.

Vesimeloni

Etenkin kesäisin vesimeloni on nestepitoisuutensa, raikkautensa ja keveytensä vuoksi monen suosikkiherkkua, mutta oletko tullut ajatelleeksi, että vesimelonilla voi olla positiivisia vaikutuksia myös seksielämään? Amerikkalaisen Texas A&M -yliopiston vuonna 2008 teettämän tutkimuksen mukaan vesimeloni sisältää ainesosia, joilla on samankaltaisia vaikutuksia kuin viagralla.

Mansikat

Sen lisäksi että mansikat ovat suurta herkkua, ne voivat vaikuttaa positiivisesti myös libidoon. Mansikat sisältävät valtavasti antioksidantteja, joiden on todettu parantavan siemennesteen laatua.

Lähde: Blackdoctor

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja