Tiesitkö? Näin ruokakauppojen esipaistetut leivät oikeasti valmistetaan
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka ruokakauppojen esipaistetut leivät valmistetaan?
Monessa ruokakaupassa tuoksuu tänä päivänä tuore leipä tai pulla. Syynä tuoksuun ovat ruokakauppojen uunit, joissa viimeisen silauksensa saavat useimmiten kauppoihin esipaistettuina saapuneet leipomotuotteet. Tiesitkö, kuinka nämä tuotteet valmistetaan?
Suomessa myytävien esipaistettujen leipomotuotteiden kirjo on laaja
Suomalaisissa ruokakaupoissa myydään paljon esipaistettuja leipomotuotteita, jotka kuljetetaan myymälöihin pakastettuina ulkomailta saakka. Esipaistettujen tuotteiden joukosta löytyy kuitenkin myös suomalaisia vaihtoehtoja.
Makuja.fi vieraili Järvenpäässä Primulan tehtaalla tutustumassa esipaistettujen leipomotuotteiden valmistukseen. Useiden valmistusvaiheiden myötä tehtaalla valmistuu valtava määrä leipomotuotteita työntekijöiden johdolla ja nykyaikaisten koneiden avulla.
Katso videolta, kuinka esipaistetut leivät valmistuvat Primulan tehtaalla Suomessa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka