Tiesitkö? Näin makkarapaketille pitäisi tehdä, ennen kuin valmistat makkarat!
Tamperelaisten huippuravintoloiden keittiömestari Mika Roito kertoo videolla tärkeän vinkin makkaroiden valmistamiseen.
Tamperelaisravintoloiden Berthan ja Huberin ravintoloitsija Mika Roito kertoo, miten makkaroista saa paistettua kotioloissa täydellisiä.
Roito on juuri lanseerannut oman makkaransa yhteistyössä HK:n kanssa. Huippukokin suunnittelema makkara on osa HK:n tänä vuonna markkinoille tulevaa makkarasarjaa, jossa suomalaiset keittiöalan ammattilaiset pääsevät luomaan makkaroita suomalaiskuluttajille.
Roiton mukaan makkarapaketti kannattaa huuhdella kuuman veden alla ennen makkaroiden paistamista. Mutta miksi? Katso videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa