Tiedätkö sinä, mikä on Kippari-Kallen lempiruokaa? Eve vastasi nolosti väärin kymppitonnin kysymykseen – näin reagoi pikaruokajätti

Nainen vastasi nolosti väärin tietokilpailukysymykseen – odottamaton käänne 0:41 Nainen vastasi nolosti väärin tietokilpailukysymykseen – odottamaton käänne

Nainen ymmärsi väärin kanadalaisessa Family Feud -tietokilpailuohjelmassa esitetyn kysymyksen ja menetti 10 000 dollarin potin. Väärä vastaus kääntyi kuitenkin lopulta voitoksi, kun pikaruokaravintola lahjoitti naiselle hävityn summan arvoisen lahjakortin.

Family Feud -ohjelmassa perheet vastaavat kinkkisiin tietokilpailukysymyksiin ja voivat voittaa suuria summia rahaa.

Family Feud -ohjelmaformaatin versiota on esitetty Suomessa aikoinaan nimellä Voitto kotiin. 

Ohjelman kanadalaisversio nousi tammikuussa uutisotsikoihin, kun muuan Eve Dubois oli perheensä edustajana vastaamassa 10 000 dollarin arvoiseen kysymykseen. 

– Todella simppeliä. On vain yksi kysymys ja yksi vastaus. Se kuka vastaa oikein voittaa 10 000 dollaria. Se on siinä. Se kuka vastaa oikein, voittaa pelin, ohjelman juontaja Gerry Dee kertoi ohjelmassa Evelle sekä toisen perheen kilpailijalle.

Kymppitonnin kysymys

Seuraavaksi Gerry Dee esitti kymppitonnin kysymyksen:

Name Popeye's favorite food (suom. mikä on Kippari-Kallen lempiruokaa?).

Kippari-Kallen englanninkielinen nimi Popeye liippaa melko läheltä amerikkalaista Popeyes-pikaruokaketjua. Eve Dubois oletti, että kysymyksessä tarkoitettiin ketjua, joten hän vastasi innoissaan ja itsevarmana tanssahdellen:

– KANAA!

Samaan aikaan Dubois'n perheen nähdään järkyttyvän taustalla.

– Herranjumala, Dubois'n perheen äidin kuullaan parahtavan.

Kaikille muille näyttää olevan selvää, että juontaja viittaa Popeye'silla nimenomaan Kippari-Kalleen, eikä kanaruokia myyvään pikaruokaketjuun. Niinpä toisen perheen kilpailija Logan Tomlin nappaa vastausvuoron ja kertoo Kippari-Kallen lempiruoan olevan pinaattia.

Kilpailun jälkeen Dubois'n vastaus lähti leviämään videon muodossa netissä ja siitä muodostui viraalihitti. Noloa tai ei, nainen ei kuitenkaan joutunut jäämään nuolemaan näppejään, sillä lopulta Popeyes-ketju puuttui peliin. Ketju ilmoitti Twitterissä lahjoittavansa Eve Dubois'lle 10 000 arvoisen lahjakortin, jolla nainen voi ostaa pikaruokaa yllin kyllin.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.