Tiedätkö, mitä tapahtuu maapähkinävoipurkille, kun sitä pyörittelee lattialla? Nerokas niksi villitsee: "Sekoan, jos tämä toimii"

maapähkinävoi
Shutterstock

Jos rakastat maapähkinävoita, tämä kikka kannattaa ottaa kokeiluun, vinkkaa CNN

Videolla: Näin teet helposti maapähkinävoista keksejä.

TikTok-käyttäjät ovat villiintyneet helposta kikasta, jolla maapähkinävoipurkin jämät saa "kalastettua" näppärästi purkin suulle niin, että purkki näyttää jälleen täydeltä. Näin ollen jämiä ei tarvitse kaapia purkista lainkaan ja viimeisetkin maapähkinävoit saa hyödynnettyä. 

– Sekoan, jos tämä toimii, hittivideon ladannut TikTok-käyttäjä nimimerkki @shopsplats toteaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Niksin idea on yksinkertainen: ota melkein tyhjä maapähkinävoipurkki ja varmista, että sen kansi on tiukasti kiinni. Aseta purkki sitten tasaiselle ja puhtaalle lattilalle makaamaan ja ryhdy pyörittämään purkkia vimmatusti – aivan kuin lapsuudesta tutussa pullonpyöritysleikissä.

Kun pyöritystä on jatkanut jonkin aikaa, voi purkin kannen jälleen avata. Lopputuloksena maapähkinävoin olisi pitänyt nousta purkin suulle, kuten TikTok-videolla. 

CNN kertoo, että maapähkinävoiniksivideosta on tykätty TikTokissa jo yli 40 000 kertaa ja monet ovat ladanneet oman versionsa niksin testauksesta, vaihtelevin tuloksin. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!