Tiedätkö, mitä tapahtuu maapähkinävoipurkille, kun sitä pyörittelee lattialla? Nerokas niksi villitsee: "Sekoan, jos tämä toimii"

0:44 Helpot kolmen ainesosan keksit valmistuvat hetkessä

Jos rakastat maapähkinävoita, tämä kikka kannattaa ottaa kokeiluun, vinkkaa CNN

Videolla: Näin teet helposti maapähkinävoista keksejä.

TikTok-käyttäjät ovat villiintyneet helposta kikasta, jolla maapähkinävoipurkin jämät saa "kalastettua" näppärästi purkin suulle niin, että purkki näyttää jälleen täydeltä. Näin ollen jämiä ei tarvitse kaapia purkista lainkaan ja viimeisetkin maapähkinävoit saa hyödynnettyä. 

– Sekoan, jos tämä toimii, hittivideon ladannut TikTok-käyttäjä nimimerkki @shopsplats toteaa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Niksin idea on yksinkertainen: ota melkein tyhjä maapähkinävoipurkki ja varmista, että sen kansi on tiukasti kiinni. Aseta purkki sitten tasaiselle ja puhtaalle lattilalle makaamaan ja ryhdy pyörittämään purkkia vimmatusti – aivan kuin lapsuudesta tutussa pullonpyöritysleikissä.

Kun pyöritystä on jatkanut jonkin aikaa, voi purkin kannen jälleen avata. Lopputuloksena maapähkinävoin olisi pitänyt nousta purkin suulle, kuten TikTok-videolla. 

CNN kertoo, että maapähkinävoiniksivideosta on tykätty TikTokissa jo yli 40 000 kertaa ja monet ovat ladanneet oman versionsa niksin testauksesta, vaihtelevin tuloksin. 

Lähde: CNN

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja