Tiedätkö, mitä suuhusi laitat? Selvitä tietämyksesi ruokien raaka-aineista – tee testi!
Julkaistu
Kuinka tarkkaan tutkit, mitä syömäsi ruoka sisältää ja mistä se on valmistettu?
Mistä valmistetaan falafelit, mistä vegaaniset marengit tai millä maustetaan belgialainen vehnäolut?
Kuinka perillä olet eri ruokien raaka-aineista? Testaa!
Lue myös: Yksinkertaisen nerokas niksi lasagnen valmistamiseen – "Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?"
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan