Testasimme superhelpon ja nopean kanareseptin: "Niin hyvää, että taju lähtee"
Jos etsit helppoa arkiruokaa broilerista, tämä vuohenjuusto-kanapasta kannattaa ottaa testiin.
Kun nälkä yllättää ja hellan ääressä ei huvita hääräillä tuntikausia, pastaruoat ovat usein vastaus ongelmaan. Testasimme helpon vuohenjuustokastikkeen, joka maistuu pastan ja kanan kaverina.
Syntisen hyvä ja kermainen vuohenjuustokastike valmistuu supernopeasti kattilassa. Keitä kastikkeen seuraksi tuorepastaa ja paista oheen broilerin rintafileitä ja vuohenjuusto-kanapasta on valmista! Voit tarjoilla broilerinfileet erikseen tai pilkkoa ne kastikkeen joukkoon.
– Niin hyvää, että taju lähtee, toimituksesta huokaillaan.
Helppo vuohenjuusto-kanapasta
4 broilerin rintafileetä
suolaa
2,5 dl ruokakermaa (tai kuohukermaa)
200 g vuohenjuustoa
½ tl mustapippuria
Lisäksi:
Tuorepastaa
(Rucolaa)
Paista broilerinfileet pannulla ja mausta suolalla.
Kuumenna kattilassa kerma. Lisää joukkoon vuohenjuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla. Pilko halutessasi broilerinfileet kastikkeen joukkoon.
Keitä kattilassa tuorepasta. Tarjoile pasta vuohenjuustokastikkeen ja paistettujen broilerinfileiden kanssa. Viimeistele annokset halutessasi rucolalla.
Lue myös: Yleinen uskomus onkin täysin väärä: Pastaa ei sittenkään tarvitse laittaa kiehuvaan veteen
***
Näin teet itse tuorepastaa:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti