Testasimme superhelpon ja nopean kanareseptin: "Niin hyvää, että taju lähtee"

Vuohenjuustokanapasta
Vuohenjuusto-kanapastaa. MTV

Jos etsit helppoa arkiruokaa broilerista, tämä vuohenjuusto-kanapasta kannattaa ottaa testiin.

Kun nälkä yllättää ja hellan ääressä ei huvita hääräillä tuntikausia, pastaruoat ovat usein vastaus ongelmaan. Testasimme helpon vuohenjuustokastikkeen, joka maistuu pastan ja kanan kaverina. 

Syntisen hyvä ja kermainen vuohenjuustokastike valmistuu supernopeasti kattilassa. Keitä kastikkeen seuraksi tuorepastaa ja paista oheen broilerin rintafileitä ja vuohenjuusto-kanapasta on valmista! Voit tarjoilla broilerinfileet erikseen tai pilkkoa ne kastikkeen joukkoon.

– Niin hyvää, että taju lähtee, toimituksesta huokaillaan. 

Helppo vuohenjuusto-kanapasta

4 broilerin rintafileetä
suolaa

2,5 dl ruokakermaa (tai kuohukermaa)
200 g vuohenjuustoa
½ tl mustapippuria 

Lisäksi:
Tuorepastaa
(Rucolaa)

Paista broilerinfileet pannulla ja mausta suolalla. 

Kuumenna kattilassa kerma. Lisää joukkoon vuohenjuusto ja kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Mausta pippurilla. Pilko halutessasi broilerinfileet kastikkeen joukkoon.

Keitä kattilassa tuorepasta. Tarjoile pasta vuohenjuustokastikkeen ja paistettujen broilerinfileiden kanssa. Viimeistele annokset halutessasi rucolalla. 

***

Näin teet itse tuorepastaa:

Näin teet itse tuorepastaa 1:00

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!