Testasimme Jaajon ylistämät dippinuudelit: "Kerron teille maailman helpoimman tavan tehdä dippikastiketta…"

Dippinuudelit, hitti vai huti? Testasimme hämmentävän ohjeen 2:06 Dippinuudelit, hitti vai huti? Testasimme hämmentävän ohjeen
Dippinuudelit, hitti vai huti? Testasimme hämmentävän ohjeen. Katso video!

Dippinuudelit puhuttavat nyt sosiaalisessa mediassa. Mistä oikein on kyse? Testasimme radiojuontaja Jaajo Linnonmaan hehkuttaman "nuudeliohjeen".

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa nosti maanantaina puheenaiheeksi niin sanotut dippinuudelit. Jaajo vinkkasi Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa yllättävän tavan nautiskella nuudelit.

–  Kerron teille maailman helpoimman tavan tehdä dippikastiketta: Ostan aina nuudelipusseja kotiin, ja tilanne on se, että lapsille ei voi laittaa sitä mausteosuutta mukaan. Keitän heille vain ne nuudelit. Niistä jää aina käyttämättä ne maustepussit. Ne kun laitat kermaviiliin, niin sulla on valmis dippi siinä, Jaajo kertoi maanantaina radiolähetyksessä.

Jaajon mukaan kaikista hulluimmat tyypit tekevät vielä niin, että dippaavat kuivia nuudeleita tähän nuudelimaustepussien sisällöstä valmistettuun dippiin.

– Maistuu ihan sipseiltä. Mä teen siitä nyt sitten TikTokin. Tehdään kaikkien aikojen TikTok-video, Jaajo julisti ja toteutti myöhemmin suunnitelmansa.

Jaajon somevideosta muodostui hitti ja mekin päätimme nyt kokeilla, mistä dippinuudeleissa on oikein kysymys. 

Katso videolta dippinuudeleiden makutesti.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.