Keittiömestari Kari Aihinen opastaa, miten tehdään kaikkien aikojen parhaat lihapullat. Katso videolta Kapen tärpit!
Miten lihapullista saa meheviä? Yllä olevalta videolta näet Kapen vinkit lihapullataikinan tekemiseen
Keittiömestari Kari Aihinen on elämänsä aikana pyöritellyt melkoisen määrän lihapullia, niin kotona lapsilleen kui ravintoloissakin. Aihisen mukaan lihapullat tehdään "oldschool-tyyliin" sika-nautajauhelihasta, mutta täydellisiä pyöryköitä saa myös 17-rasvaprosentin naudanjauhelihalla.
Kari Aihisen resepti: Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
– Pointtina on se, että lihapullataikinassa pitää olla rasvaa. Lihapulla on silloin kivempi paistaa, kivempi muotoilla ja ennen kaikkea se on paremman makuista.
