Tee itse herkullisia kinuskikarkkeja – näin helppoa se on!
Kukapa ei rakastaisi kermaisen pehmeitä karamelleja? Katso Todd's Kitchenin videolta helppo tapa valmistaa kinuskiset herkut.
Jos karkkihammasta kolottaa, mikset kokeilisi valmistaa itse makeannälän karkottavia iltaherkkuja? Nämä kinuskiherkut sopivat myös vaikkapa lastenkutsuille!
Tarvitset:
2,5 dl maissisiirappia
0,6 dl sulatettua voita
1,2 dl kondensoitua maitoa
1,2 dl sokeria
1,2 dl fariinisokeria
1/4 tl suolaa
Tee näin: Kaada kaikki ainesosat kulhoon ja sekoita, kunnes seos on tasaista koostumukseltaan. Laita kulho mikroon kuudeksi minuutiksi, mutta sekoita kahden minuutin välein. Tämän jälkeen vuoraa vuoka leivinpaperilla ja kaada kinuskiseos vuokaan. Pese kulho heti, muuten seos tarttuu siihen kiinni. Anna kinuskiseoksen jäähtyä vuoassa parin tunnin ajan ja laita se sitten jääkaappiin vielä pariksi tunniksi. Ota vuoka jääkaapista ja leikkaa asettunut kinuskiherkku sopivan kokoisiksi paloiksi.
Katso vinkki käytännössä videolta:
Jos video ei näy mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.
Lähde: Todd's Kitchen
MTV LIFESTYLE
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Brie-parsataskut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti