Herkullinen pizza syntyy yksinkertaisista ja laadukkaista aineksista. Kokeile näitä italialaisten luottotäytteitä.
Viikonloppu on hyvää aikaa pizzan leipomiselle. Tee pizza italialaiseen tyyliin ja valitse toimivat täytteet.
Anjovis
Anjovis on yksi klassinen pizzantäyte, jota kannattaa rohkeasti kokeilla. Italialaiset valitsevat usein valkoista anjovista tumman sijasta. Italialaisessa anjovispizzassa ei välttämättä ole lainkaan juustoa, vaan se luottaa tomaattikastikkeen, valkosipulin ja oreganon voimaan.
Salamia ja makkaraa
Italialainen salami, soppressata, on seuraava pepperoni. Sen savuinen ja suolainen maku tekee pizzasta täydellisen.
Toinen herkullinen vaihtoehto pizzantäytteeksi on mortadella-makkara, joka kannattaa leikata todella ohuiksi siivuiksi. Mortadella on parhaimmillaan, kun se on paistunut uunissa rapeaksi. Jos suomalaisista kaupoista ei löydy näitä herkkuja, käytä ilmakuivattua kinkkua tai pepperoni-makkaraa.

