Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastaa voi valmistaa itse: "Onnistuu ihan perusvehnäjauhoilla"

2:22 Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastataikina kuuluu valmistaa
Videolla: Henri Alénin tärpit pastan tekemiseen!

MasterChef Suomi -ohjelman toisen kauden neljännessä jaksossa opiskeltiin pastanvalmistuksen perusteita tuomari Henri Alénin johdolla.

Keittiömestari ja MasterChef Suomi -ohjelman tuomari Henri Alén tuntee hyvän pastan salat. MasterChef Suomi -ohjelman tuoreimmassa jaksossa käytiin läpi pastanteon perusteita Alénin masterclass-oppitunnilla.

Tuorepastaa voi valmistaa helposti itse kotona. 

– Maailmassa on yli 600 eri pastamuotoa ja niillä jokaisella on funktio. Pastoissa käytetään yleensä durum-vehnäjauhoa, 00-jauhoa tai semolinajauhoa. Onnistuu myös ihan perusvehnäjauhoilla, Alén alusti pastanvalmistusta ohjelmassa.

Alén näytti MasterChef Suomi -kilpailijoille, miten pastataikina valmistuu ja mitkä ovat tärkeimmät tärpit sen tekemisessä.

– Näyttää todella yksinkertaiselta, MasterChef-kilpailija Jenny totesi Henrin opissa.

Katso videolta Henkan tärpit pastataikinan valmistamiseen. 

MasterChef Suomi tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla mtv-palvelussa kilpailun jännittävää finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja