Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastaa voi valmistaa itse: "Onnistuu ihan perusvehnäjauhoilla"
MasterChef Suomi -ohjelman toisen kauden neljännessä jaksossa opiskeltiin pastanvalmistuksen perusteita tuomari Henri Alénin johdolla.
Keittiömestari ja MasterChef Suomi -ohjelman tuomari Henri Alén tuntee hyvän pastan salat. MasterChef Suomi -ohjelman tuoreimmassa jaksossa käytiin läpi pastanteon perusteita Alénin masterclass-oppitunnilla.
Tuorepastaa voi valmistaa helposti itse kotona.
– Maailmassa on yli 600 eri pastamuotoa ja niillä jokaisella on funktio. Pastoissa käytetään yleensä durum-vehnäjauhoa, 00-jauhoa tai semolinajauhoa. Onnistuu myös ihan perusvehnäjauhoilla, Alén alusti pastanvalmistusta ohjelmassa.
Alén näytti MasterChef Suomi -kilpailijoille, miten pastataikina valmistuu ja mitkä ovat tärkeimmät tärpit sen tekemisessä.
– Näyttää todella yksinkertaiselta, MasterChef-kilpailija Jenny totesi Henrin opissa.
Katso videolta Henkan tärpit pastataikinan valmistamiseen.
MasterChef Suomi tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla mtv-palvelussa kilpailun jännittävää finaalia lukuun ottamatta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan