Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastaa voi valmistaa itse: "Onnistuu ihan perusvehnäjauhoilla"

Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastataikina kuuluu valmistaa 2:22 Täydellistä pastaa! Henri Alén näyttää, miten pastataikina kuuluu valmistaa
Videolla: Henri Alénin tärpit pastan tekemiseen!

MasterChef Suomi -ohjelman toisen kauden neljännessä jaksossa opiskeltiin pastanvalmistuksen perusteita tuomari Henri Alénin johdolla.

Keittiömestari ja MasterChef Suomi -ohjelman tuomari Henri Alén tuntee hyvän pastan salat. MasterChef Suomi -ohjelman tuoreimmassa jaksossa käytiin läpi pastanteon perusteita Alénin masterclass-oppitunnilla.

Tuorepastaa voi valmistaa helposti itse kotona. 

– Maailmassa on yli 600 eri pastamuotoa ja niillä jokaisella on funktio. Pastoissa käytetään yleensä durum-vehnäjauhoa, 00-jauhoa tai semolinajauhoa. Onnistuu myös ihan perusvehnäjauhoilla, Alén alusti pastanvalmistusta ohjelmassa.

Alén näytti MasterChef Suomi -kilpailijoille, miten pastataikina valmistuu ja mitkä ovat tärkeimmät tärpit sen tekemisessä.

– Näyttää todella yksinkertaiselta, MasterChef-kilpailija Jenny totesi Henrin opissa.

Katso videolta Henkan tärpit pastataikinan valmistamiseen. 

MasterChef Suomi tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla mtv-palvelussa kilpailun jännittävää finaalia lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat