Täydellistä munakokkelia helposti – korvaa kerma yllättävällä ainesosalla!
Poimi vinkit siihen, kuinka onnistut munakokkelin valmistamisessa takuuvarmasti!
Munakokkeli on herkkua, jonka valmistamisen toiset taitavat vaikka unissaan, mutta toisilta sen valmistaminen ei tunnu luonnistuvan niin millään. Korvaamalla kerman tai maidon yllättävällä ainesosalla onnistut jatkossa takuuvarmasti.
Lisää munakokkeliin ranskankermaa tai smetanaa
Sen sijaan, että munakokkeliin lisäisi perinteisten ohjeiden mukaisesti maitoa tai kermaa, kannattaa klassikkoherkun koostumusta ja makua täydentää ranskankermalla tai smetanalla. Tämän salaisen ainesosan ansiosta munakokkeli saa entistä täyteläisemmän maun ja hyvän koostumuksen.
Munakokkeli
neljälle
4 kananmunaa
4 reilua ruokalusikallista ranskankermaa tai smetanaa
suolaa ja pippuria
reilusti voita
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon ranskankerma tai smetana , suola sekä pippuri. Riko rakenne kevyesti puuhaarukalla. Sulata voi kattilassa ja lisää munamassa. Kypsennä kokkelia miedolla lämmöllä hiljaa massaa liikuttaen. Kun massa on vielä kosteaa ja kiiltävää, poista liedeltä ja tarjoile.
Lähde: Delish.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje