Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydellistä munakokkelia helposti – korvaa kerma yllättävällä ainesosalla!

Moni kokee, että munakokkeli on vaikea valmistaa.
Moni kokee, että munakokkeli on vaikea valmistaa.Shutterstock
Julkaistu 08.12.2015 07:01

MTV LIFESTYLE

Poimi vinkit siihen, kuinka onnistut munakokkelin valmistamisessa takuuvarmasti!

Munakokkeli on herkkua, jonka valmistamisen toiset taitavat vaikka unissaan, mutta toisilta sen valmistaminen ei tunnu luonnistuvan niin millään. Korvaamalla kerman tai maidon yllättävällä ainesosalla onnistut jatkossa takuuvarmasti.

Lisää munakokkeliin ranskankermaa tai smetanaa

Sen sijaan, että munakokkeliin lisäisi perinteisten ohjeiden mukaisesti maitoa tai kermaa, kannattaa klassikkoherkun koostumusta ja makua täydentää ranskankermalla tai smetanalla. Tämän salaisen ainesosan ansiosta munakokkeli saa entistä täyteläisemmän maun ja hyvän koostumuksen.

Munakokkeli

neljälle

4 kananmunaa
4 reilua ruokalusikallista ranskankermaa tai smetanaa
suolaa ja pippuria
reilusti voita

Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon ranskankerma tai smetana , suola sekä pippuri. Riko rakenne kevyesti puuhaarukalla. Sulata voi kattilassa ja lisää munamassa. Kypsennä kokkelia miedolla lämmöllä hiljaa massaa liikuttaen. Kun massa on vielä kosteaa ja kiiltävää, poista liedeltä ja tarjoile.

Lähde: Delish.com

Lisää aiheesta:

Olisitko arvannut? Tämä keittiökaapin tuttu ainesosa on yllättäen avain täydelliseen munakokkeliinTiesitkö, että munakokkelin voi valmistaa myös näin? Vaivattomalla niksillä täydellinen lopputulosYksi ainesosa, joka tekee munakokkelista täydellisen mehevää – oletko jo kokeillut?Aamujen pelastus! Täydellinen munakokkeli 20 sekunnissaMahtava tapa valmistaa perunat ja taivaallinen lisuke: "Vie majoneesin uudelle tasolle""Tämä on varmin valintani" – supernopea arkiruoka syntyy kaapista löytyvistä aineksista!
Makuja

Tuoreimmat aiheesta

Makuja
  • 11:05
    Ruoka

    Tunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"

  • 08:15
    Ruoka

    Tätä aamupalaa ravitsemusterapeutti suosittelee

  • Eilen14:52
    Sairaudet ja taudit

    Tutkimusväite: Jo yksi kevytlimu päivässä voi lisätä maksasairauden riskiä

  • Eilen11:14
    Linnan juhlat

    Ravintolayrittäjä Elias ilahtui Linnan juhlien säräuutisesta – "Suurin osa ei tiedä"

  • Eilen09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää