Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Täydellistä krapularuokaa! Tätä reseptiä on pakko kokeilla

Shutterstock
Julkaistu 18.09.2016 18:05

MTV LIFESTYLE

Nacholautasesta tulee vieläkin täydellisempi muutamalla niksillä. 

Nacholautanen on perjantai-illan aatelia – ei ehkä maailman terveellisin annos, mutta ehdottomasti yksi herkullisimpia (ja myönnä pois, taatusti levenevän takamuksen arvoinen). 

Täydellinen nacholautanen:

(4 annosta)

1 tl oliiviöljyä
450 grammaa naudan jauhelihaa
Ripaus suolaa
1 tl valkosipulimaustetta
1 tl chiliä (tai toivotun tulisuusasteen mukaan)
1 pilkottu sipuli
1 pussillinen nachoja
200 grammaa cheddar-raastetta
2 jalapenoa pilkottuna

Tarjoiluun: 

3 tomaattia pieneksi pilkottuna
Guacamole-kastiketta
1 prk ranskankermaa

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen

2. Paista jauheliha oliiviöljyssä

3. Mausta jauheliha valkosipulilla, suolalla ja chilillä. Lisää sipulit ja jalapenot. Sekoita hyvin. 

4. Paista seosta noin kahdeksan minuuttia, kunnes liha on kypsynyt kunnolla. 

5. Levitä osa nachoista uunivuokaan ja niiden päälle jauhelihaseos. Levitä suurin osa juustoraasteesta ja tämän päälle vielä hieman nachoja. Laita loput raasteet nachojen päälle. 

6. Paista uunissa noin kymmenen minuuttia tai kunnes juusto on sulanut kunnolla. 

7. Tarjoile tomaattipalojen, guacamolen ja ranskankerman kanssa. 

Vai haukkaisitko ennemmin pizzaa?

1:35Tee pizzaa kuin ammattilainen

Osittaislähde: The Daily Meal

Lisää aiheesta:

Lämmittävä keitto, joka tyydyttää hampurilaishimon – tätä innovatiivista reseptiä on pakko kokeilla!Nachopelti on täydellinen mättöherkku viikonloppuun – milloin teit viimeksi?Kesän parhaat burgerit grillissäHuikea kotiruoka, jota on kokeiltava: Pizzan ja pastan nerokas ja herkullinen yhdistelmäIso anjovispizzaPaistetut pizzataikinapalat
KlassikkoreseptitLihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Klassikkoreseptit
  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 19.6.10:01
    Ruoka

    "Taivaalliselta" maistuva toast skagen valmistuu helposti Harri Syrjäsen ohjeella

  • 26.10.202410:33
    Ruoka

    Helppo resepti: "Taivaallinen" toast skagen valmistuu käden käänteessä

  • 21.06.202412:31
    Ruoka

    "Taivaalliselta" maistuva toast skagen valmistuu helposti – nappaa Harri Syrjäsen ohje!

  • 29.04.202312:31
    Ruoka

    Harri Syrjänen neuvoo, kuinka helposti valmistuu taivaallinen toast skagen