Täydellisiä wrappeja vartissa! Nämä lähes hiilarittomat herkut kruunaa sriracha

PF Changs 2
MTV

Nämä wrapit valmistuvat vartissa ja ovat terveellisempi vaihtoehto esimerkiksi vehnätortilloille.

Etsitkö helppoa ja terveellistä reseptiä, mutta et haluaisi kuitenkaan tinkiä mausta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä vartissa valmistuvaa herkkuruokalajia.

Makua Sriracha-, hoisin- ja soijakastikkeesta

Salaattiwrappien idea on yksinkertainen: aasialaisittain maustettu jauhelihaseos nautitaan salaatin- tai kaalinlehdeltä perinteisen vehnä- tai maissitortillan sijaan. Kyseessä on siis myös vähähiilihydraattinen versio wrapeista. Salaattikääryleet ovat täytteineen niin maukkaita, ettet edes kaipaa perinteistä tortillaa.

Jauhelihan joukkoon sekoitettavan kastikkeen maussa on vastustamaton yhdistelmä makeutta, suolaisuutta ja tulisuutta. Tulisuusasteen voit päättää itse lorauttamalla joukkoon enemmän tai vähemmän Sriracha-kastiketta. Suolaisuutta voit säätää puolestaan soija- ja hoisin -kastikkeiden määrällä. Broilerinjauhelihan sijaan reseptiin sopii mainiosti myös porsaanjauheliha. Jos salaatti tympii, voi jauhelihaseoksen kylkeen keittää myös nuudeleita.

PF Chang'sin kana-salaattiwrapit

Resepti on Damn Delicious -blogin luoma kotiversio suositun kiinalaisravintola PF Chang'sin vastaavasta ruokalajista. Kokeile ja ihastu - valmistamiseen menee vain 15-20 minuuttia!

Reseptin löydät Makuja-reseptipankista

***

Porkkanainen jauhelikastike 0:34

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat