Täydelliset popcornit kotikonstein – kokeile näitä mausteita

popcorn2
Shutterstock

Maustetut popcornit on helppo loihtia kotona leffaillan kruunaajaksi. Kokeile näitä herkullisia ideoita popcornien maustamiseen.

Perinteiset voipopcornit sulavat suussa, mutta maissinjyviä voi maustaa myös terveellisemmillä ja erikoisemmilla mausteilla. Health.com listasi vastustamattomia ideoita täydellistä elokuvailtaa varten.

Parmesaani-persilja-merisuola

Silppua tuoretta persiljaa ja ripottele yrtit popcornien päälle. Lisää joukkoon myös parmesaaniraastetta ja merisuolaa. Sekoita kunnolla. Nämä gourmet-popcornit tekevät taatusti vaikutuksen seuralaiseesi.

Kaakao-cayenne

Makean ja tulisen yhdistelmä toimii aina. Ripottele valmiiden popcornien päälle cayennepippuria, tummaa kaakaojauhetta ja sokeria. Lisää mausteita varoen, ja tarkista maku välissä, jotta et vahingossa mausta herkkuja liikaa.

Chili-valkosipuli

Herkullinen, suolainen makuyhdistelmä syntyy chilistä ja valkosipulista. Lisää popcorn-kulholliseen kaksi teelusikallista chilijauhetta. Tuplaa chilin määrä, jos pidät kunnolla tulisesta. Lisää perään valkosipulijauhetta, suolaa ja sipulijauhetta.

Sitruuna-parmesaani

Juustoiset popcornit on helppo valmistaa. Lisää oliiviöljyssä valmistettuihin kuumiin popcorneihin merisuolaa, parmesaaniraastetta, mustapippuria ja raastettua sitruunankuorta. Makuyhdistelmä on täydellinen!

Valkosipuli-parmesaani-cayenne

Valkosipulinystäville tämä resepti on ehdoton. Mausta popcornit puristetulla valkosipulinkynnellä, parmesaaniraasteella, cayennepippurilla ja suolalla. 

Makeat kanelipopcornit

Iskikö makeanhimo? Lisää vastavalmistettuihin popcorneihin ripaus kanelia, ruskeaa sokeria ja merisuolaa. Makeansuolaiset popcornit tyydyttävät takuulla makeannälän.  

Vanilja-kaneli

Makeat herkkupopcornit syntyvät voilla, vaniljatangoilla, tomusokerilla sekä kanelilla ja ripauksella merisuolaa. Nämä popcornit eivät jätä kaipaamaan karkkeja!

Lähde: health.com

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat