Mainos

Täydellisen mehevä kanaresepti, jota suomalaiset rakastavat: Nettihittiä kokeilleet jo tuhannet

Igorin kana on edelleen yksi Makuja.fi-ruokasivustonkin suosituimmista resepteistä. Oletko sinä jo kokeillut hittireseptiä?

Igorin kana on jo moneen suomalaisperheeseen vakiintunut arkiruoka. Resepti lähti leviämään netissä jo vuonna 2014, kun se julkaistiin Peggy Thomasin ruokablogissa Peggyn Pieni Punainen Keittiö. Kyseessä on helppo ja suussa sulava uuniruoka, joka saa mehevyyttä smetanasta ja väriä tomaattipyreestä. 

Kokeile reseptiä: Igorin kana

Vuonna 2015 Peggy Thomas pohti Makuja.fi-sivustolle reseptin suosiota. 

– Varmaan osa menestyksestä tuli reseptin taustalla olevasta tarinasta. Kirjoitin blogiini, että vähän niin kuin hurmasin mieheni tällä reseptillä. Aloin saada viestejä tuntemattomilta ihmisiltä, että ihana tarina, ja että monet muutkin naiset ovat saaneet tällä reseptillä kiitoksia miehiltään, Thomas arvioi.

Nimestä voisi nopeasti päätellä, että kyseessä on venäläinen ruokaresepti. Näin ei kuitenkaan ole, vaan annos on bloggaajan omien sanojen mukaan täysin suomalaista alkuperää.

– Resepti on ihan suomalaista alkuperää. Olen saanut reseptin hyvältä ystävältäni ”Igorilta”. Tarina meni niin, että soitin tälle ystävälleni 18 vuotta sitten ja kerroin tavanneeni ihanan brittimiehen. Pyysin reseptiä, jolla voisin hurmata miehen, ja ystävä ehdotti Igorin kanaa. Hän sanoi, että jos tällä ei hurmata miestä, niin sitten ei millään. Kyllä se sitten toimi ja edelleen ollaan yhdessä, Thomas kertoo.

Igorin kana -reseptiä ovatkin kokeilleet jo tuhannet suomalaiset ja se on viikottain myös Makuja.fi-sivuston suosituimpien reseptien joukossa.

*** 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja