Täydellinen munakas kummallisella niksillä – ota avuksi muovipussi
Miltä kuulostaisi aamupala, joka ei aiheuta ylimääräistä tiskiä tai sähellystä? Tällä yksinkertaisella reseptillä valmistat herkullisen omeletin helposti.
Uudelleen suljettavassa pakastuspussissa valmistettava omeletti on herkullista ja täyttävää ruokaa, eikä sen valmistamiseen tarvita ylimääräistä rasvaa.
Voit tuunata omeletista suosikkiaineksillasi omanlaisesi tai kokeilla tätä yksinkertaista reseptiä:
Pussiomeletti
2 kananmunaa
2 pieneksi pilkottua kinkkuleikkelettä
1 dl cheddar-juustoraastetta
1 tl pieneksi hakattua sipulia
1 tl pieneksi pilkottua paprikaa
2 tl pieneksi kuutioitua tomaattia
1 tl salsakastiketta
2 pientä herkkusientä siivutettuna
Omeletti valmistuu vaivatta. Laita ainekset uudelleen suljettavaan, keittämistä kestävään pakastuspussiin. Sekoita ainekset pussia heiluttelemalla ja puristelemalla. Keitä pussia kattilassa noin 10–15 minuuttia ja syö joko suoraan pussista tai lautaselta.
Katso videolta, kuinka pussimunakas valmistuu!
Lähde: Tiphero.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka