Makea punasipulikompotti toimii suolaisen burgerin makuparina täydellisesti, lupaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen.
Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen loihti mehevän syysburgerin, joka sai makua suppilovahveroista, Stilton-sinihomejuustosta sekä kotitekoisesta punasipulikompotista.
– Tässäpä tummasävyinen burgeri, jossa suolainen, yksi mun lemppareista, Stilton-juusto saa vastaparikseen makeahkoa punasipulikompottia. Homma viimeistellään paistetuilla suppilovahveroilla.
Kinnusen mukaan punasipulikompotti toimii monenlaisen ruoan kanssa.
– Kokeile vaikka pihvien ja savustetun lohen kera ja tietenkin lämpimien voileipien kruunaajana. Tai jätä tästä reseptistä jäljelle vain Stilton ja nauti sen kumppanina, Kinnunen vinkkaa.