Täydellinen makupari suolaiselle burgerille: Oletko kokeillut tätä lisuketta hampurilaisen välissä?

Makeahko punasipulikompotti toimii suolaisen Stilton-juuston makuparina tässä Sivumaku-blogin syysburgerissa.

Makea punasipulikompotti toimii suolaisen burgerin makuparina täydellisesti, lupaa Sivumaku-bloggaaja Jani Kinnunen.

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen loihti mehevän syysburgerin, joka sai makua suppilovahveroista, Stilton-sinihomejuustosta sekä kotitekoisesta punasipulikompotista.

– Tässäpä tummasävyinen burgeri, jossa suolainen, yksi mun lemppareista, Stilton-juusto saa vastaparikseen makeahkoa punasipulikompottia. Homma viimeistellään paistetuilla suppilovahveroilla.

Kinnusen mukaan punasipulikompotti toimii monenlaisen ruoan kanssa.

– Kokeile vaikka pihvien ja savustetun lohen kera ja tietenkin lämpimien voileipien kruunaajana. Tai jätä tästä reseptistä jäljelle vain Stilton ja nauti sen kumppanina, Kinnunen vinkkaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!