Täydellinen käyttötapa tonnikalalle: Oletko valmistanut tätä herkkua?

ÄLÄ KÄYTÄ! tonnikalapasta_2_D4S7424-Edit

Ruokabloggaaja Hellapoliisi vinkkaa valmistamaan tonnikalasta pastaa, joka maistuu koko perheelle.

Hellapoliisin reseptillä valmistuu nopeasti tonnikalapasta, jota voi helposti maustaa esimerkiksi chilillä, valkosipulilla, ananaspaloilla tai maustetuilla ruokakermoilla. 

Hellapoliisin tonnikalapasta

4 annosta

300 g täysjyvä fusilli -pastaa
vettä
ripaus suolaa
2 prk tonnikalapaloja
400 g tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
200 g pakasteherneitä
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
200 g sulatejuustoa tai 120 g smetanaa
tuoretta basilikaa
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.

Laita tonnikalapalat, tomaattimurska, tomaattipyree, pakasteherneet ja hienonnetut valkosipulinkynnet kattilaan. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.

Lisää sulatejuusto tai smetana ja hienonna joukkoon tuoretta basilikaa. Kiehauta.

Sekoita valutettu pasta joukkoon. Lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Tarkista maku!

Tarjoa!

Resepti: Hellapoliisi

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.