Metsät pullistelevat nyt kypsiä mustikoita. Kannattaa pitää mielessä, että mustikka taipuu helposti myös moneen muuhun kuin klassiseen mustikkapiirakkaan.
Valmista ruokabloggaaja Hellapoliisin eli Kati Jaakosen reseptillä herkullista ja raikasta mustikka-kardemummajäätelöä, joka valmistuu ilman jäätelökonetta. Hellapoliisin resepti on virkistävää vaihtelua perinteiselle mustikkapiirakalle.
– Mustikkajäätelö on ihana kesäherkku, joka saa trendikkään maun kardemummasta. Voit kokeilla tätä jäätelöä myös muista marjoista valmistettuna, Hellapoliisi vinkkaa
LUE MYÖS: Superherkullinen mustikkapiirakka
Hellapoliisin mustikka-kardemummajäätelö
4–6 annosta
5 dl kuohukermaa
200 g tuorejuustoa (maustamaton tai vanilja)
100 g mustikoita
1 tl kardemummaa tai maun mukaan
½ dl sokeria
3 munaa
1 dl glukoosisiirappia
1 rkl vaniljasokeria
Koristeeksi:
100 g mustikoita
Vaahdota kuohukerma.
