"Täydellinen esimerkki siitä, että hyvää laatua voi saada halvalla" – halpisviiniä hehkutetaan maailmalla

punaviini
Halpisviinin hehkutus maailmalla ihmetyttää. Shutterstock

Iso-Britanniassa myytävä halpisviini kerää yllättävää ylistystä viinipiireissä.

Brittiläisessä Asda-ruokakauppaketjussa eksklusiivisesti myyty chileläisviini kerää yllättävää ylistystä viiniasiantuntijoilta. Syy siihen, että hehkutusta ihmetellään on se, että hintaa tällä juomalla on alle kuusi euroa pulloa kohden.

Alle kuuden euron viinille odottamaton palkinto

Tavallisesti hehkutetuimmat viinilaadut eivät suinkaan ole siitä halvimmasta päästä. World Wine Awards -kilvassa tällä saralla tehtiin kuitenkin vastikään poikkeus, joka ihmetyttää maailmalla.

The La Moneda Reserva Malbec -nimeä kantava kuiva chileläinen punaviini valittiin vastikään Best in Show -palkinnon Decanter-lehden järjestämissä World Wine Awards -kilpailuissa. Viini valittiin voittajaksi alle 20 euron viinien kategoriassa. Tällä hetkellä hehkutettua viiniä on Iso-Britanniassa saatavilla noin 5,5 euron hintaan, sillä tuote on parhaillaan alennusmyynnissä.

– La Moneda Reserva Malbec on täydellinen esimerkki siitä, että hyvää laatua voi saada halvalla, Asda-ketjun edustaja Ed Betts totesi The Independent-lehdelle.

Lähde: Fox News

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja