Tätä täytyy kokeilla – syksyn paras herkku on helppo kurpitsapiirakka!
Katso videolta ihanan ja helpon kurpitsapiirakan resepti!
Huomenta Suomen Makujen aamu-ohjelmassa Marcos Gois loihtii parhaimman halloween-herkun: kurpitsapiirakan! Kurpitsapiirakka on hyvin nopea ja helppo valmistaa.
Perinteinen voitaikina pohja yhdistetään ihanaan kurpitsaiseen täytteeseen, joka saa makua kanelista, inkivääristä, muskotista sekä neilikasta. Tarjoa ihana piirakka lämpimänä kahvipöydässä kuohukerman kanssa!
Kurpitsan parasta aikaa on juuri loppusyksy, jolloin erilaisia lajikkeita on paljon saatavilla. Tutuin kurpitsa lienee halloween-kurpitsa eli jättikurpitsa, josta tämäkin herkun voi tehdä.
Katso ohjeet videolta, ja resepti täältä!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan