Tästä ei enää marjapiirakan tekeminen helpommaksi muutu – jos haluat nopeasti mustikkapiirakkaa, tämä hittiresepti on testattava

Puolukkapiirakka
Hyödynnä kesän ja syksyn sato ja leivo herkullista marjapiirakkaa. MTV

Superhelppo marjapiirakka valmistuu käden käänteessä, eikä vaadi sen kummempia leivontavälineitä. Kesä- ja syyssesonkiin sopiva marjapiirakka kannattaa nyt valmistaa kotimaisista mustikoista.

Jos kaipaat helppoa marjapiirakkareseptiä, tätä herkkua kannattaa ehdottomasti testata – etenkin nyt kotimaisen mustikkasadon kypsyessä.

Kokki Marcos Gois valmisti herkullisen marjapiirakan alun perin Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa syyskuussa 2017. Gois käytti piirakkaan tuolloin puolukoita.

– Jos et pidä puolukoista, voit korvata ne myös esimerkiksi mustikoilla tai omenoilla, Gois vinkkasi tuolloin.

Piirakan helposta reseptistä muodostui tuolloin nopeasti hitti MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla ja lukijat rakastavat sitä edelleen.

Marjapiirakan valmistamiseen ei tarvita vatkainta tai mitään muutakaan sen ihmeellisempiä työvälineitä. Kesän mustikkasato alkaa kypsyä pikku hiljaa Suomessa, joten kipin kapin metsään marjoja poimimaan ja kotiin piirakkaa leipomaan.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja