Mainos

Tässäkö maailman herkullisin työpaikka? Syö Nutellaa niin paljon kuin jaksat – ja vielä palkkaa vastaan!

Nutellaa rakastaville on nyt tarjoutunut ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistelemaan tätä maailmankuulua herkkua – ja vielä palkkaa vastaan.

Yllättikö suklaahimo? Makea mukikakku valmistuu mikrossa muutamassa minuutissa. Poimi resepti videolta. 

Nutella-suklaalevitettä valmistava Ferrero etsii nyt kuuttakymmentä ”aistillista tuomaria” testaamaan uusia tuotteitaan. Vaatimukset makealta kuulostavaan työhön eivät ole mahdottomat, sillä yhtiön kertoo etsivänsä ennen kaikkea suklaan ja hasselpähkinän yhdistelmää rakastavia henkilöitä.

Herkuttelutaidon lisäksi testaajan tulee olla valmis matkustamaan yhtiön laboratorioon Pohjois-Italiaan, mikä ei sinänsä kuulosta kovin kamalalta asialta, vai mitä?

Luonnollisesti yhtiö ei hyväksy testaajiksi pähkinäallergisia.

Makuhermoja jalostetaan harjoittelujakson aikana

Valitut maistelijat käyvät ennen varsinaisen työn kimppuun pääsyä läpi kolmen kuukauden mittaisen harjoittelujakson, jossa Ferreron tutkimusryhmä opastaa henkilöitä pukemaan maistelukokemuksiaan sanoiksi ja jalostamaan makuhermojaan.

Koulutuksen jälkeen pääset lusikoimaan levitettä suuhusi neljä tuntia viikossa. Vaikka palkka on kilpailukykyinen, huono puoli työpaikassa on se, että neljän tunnin viikkopalkka ei todennäköisesti riitä elämiseen. Tästä huolimatta yhtiö kertoo työpaikkailmoituksen herättäneen paljon kiinnostusta, ja 60 maistelijan paikkaa tullaan täyttämään syyskuun aikana.

TIESITKÖ? Italialainen leipuri Pietro Ferrero loi Nutellan vuonna 1946 ratkaisuksi toisen maailmansodan jälkeiseen kaakaopulaa. Nykyisin tätä herkkua myydään vuosittain kymmen miljoonaa purkkia, ja yhtiö käyttää peräti neljäsosan maailman hasselpähkinätuotannosta.

Lähde: TheSun

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja