Juoma, jota et tiennyt edes kaipaavasi – juomayhtiö yhdisti nerokkaalla tavalla viinan ja viinin
Yhdysvaltalainen vodkabrändi Hangar 1 on lanseerannut täysin uudenlaisen juoman, joka yhdistää nerokkaalla tavalla vodkan ja tämän hetken hittijuomanakin tunnetun roseeviinin.
Jo viime syksynä Makuja.fi uutisoi monipuolisen roseeviinin olevan yksi tämän hetken trendikkäimmistä juomista, ja nyt kevään korvilla suosio juoman ympärillä näytttää kasvavan entisestään.
Roseeviiniä tullaan taatusti näkemään mitä erilaisimmissa juomissa, ja jo nyt voit nauttia roseeta vodkan seassa. Vodkabrändi Hangar 1 on nimittäin lanseerannut juoman, jossa on yhdistetty kaksi suosikkijuomaa samaan tuotteeseen.
Pehmeä suutuntuma, maussa raikasta omenaa
Vaaleanpunainen roseevodka 30-prosenttinen juoma, joka sopii yrityksen mukaan erinomaisesti vaikkapa kesäisiin juomasekoituksiin ja cocktaileihin. Juoman makua yritys kuvailee kukkaiseksi. Mukana on raikasta omenaa, makeaa herneen kukkaa ja hieman tammista tuoksua. Silkkisen ja pehmeän suutuntuman viimeistelevät tuoreet karpalot.
Päätislaaja Caley Shoemakerin mukaa juoma syntyi kokeilunhalusta.
– Me seurasimme Amerikan läpi kulkevaa roseetrendiä ja loimme jotain, jota viininystävät haluavat siemailla pitkin vuotta, Shoemaker kertoo.
Delish-sivuston arvion mukaan juoma on petollinen, sillä arvioiden mukaan se maistuu niin kukkaiselta ja hedelmäiseltä, että saatat helposti unohtaa juovasi vodkapohjaista juomaa. Bon Appétit -sivuston testit ovat samoilla linjoilla, sillä tämän sivuston testaajien mukaan roseevodka maistuu aivan viiniltä.
Lähteet: Refinery29, Delish, Bon Appetit
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan