Giniuutuudessa maistuu vaaleanpunainen purukumi – tämä juoma saa sisäisen lapsesi hyppimään riemusta!

7:31 Suomessa maailman parasta giniä

Mikä nostalgiajuoma! Brittiläinen valmistaja on keksinyt yhdistää yhden tämän hetken trendikkäimmistä juomista lapsuudesta tutun purkan makuun. 

VIDEO: Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin hyvän ginin salaisuudesta. 

Muistatko vielä lapsuudesta tutun vaaleanpunaisen purukumin, Hubba Bubban? Entä rakastatko giniä?

Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, brittiläisen valmistajan Hubba Bubba -gin saattaa olla juoma juuri sinua varten.

Nautitaan tonicin ja mansikoiden kera

Brittiläinen valmistaja Sweet Little Ginin lupaa, että heidän uutuusjuomansa makumaailma tuo sinulle taatusti muistoja mieleen. Tätä uutuusjuomaa on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kaikkien purkkafanien kannattaa pitää kiirettä! 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Valmistaja suosittelee nauttimaan tätä sydämen muotoisessa pullossa myytävää giniä joko limun tai tonicin kanssa. Kun lisäät mukaan vielä mansikoita ja minttua, makuelämys on taattu.

Veikeä juoma syntyy myös kuohuviinistä ja lorauksesta tätä makeaa alkoholia. 

Juomaa myy tällä hetkellä brittiläinen nettisivusto Gininspiration, joka on erikoistunut villiltä kuulostaviin alkoholijuomiin. Vai miltä kuulostaisi vaniljakastikkeelta tai kirsikkapiiraalta maistuva gini?

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja