Giniuutuudessa maistuu vaaleanpunainen purukumi – tämä juoma saa sisäisen lapsesi hyppimään riemusta!
Mikä nostalgiajuoma! Brittiläinen valmistaja on keksinyt yhdistää yhden tämän hetken trendikkäimmistä juomista lapsuudesta tutun purkan makuun.
VIDEO: Huomenta Suomen lähetyksessä keskusteltiin hyvän ginin salaisuudesta.
Muistatko vielä lapsuudesta tutun vaaleanpunaisen purukumin, Hubba Bubban? Entä rakastatko giniä?
Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, brittiläisen valmistajan Hubba Bubba -gin saattaa olla juoma juuri sinua varten.
Nautitaan tonicin ja mansikoiden kera
Brittiläinen valmistaja Sweet Little Ginin lupaa, että heidän uutuusjuomansa makumaailma tuo sinulle taatusti muistoja mieleen. Tätä uutuusjuomaa on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kaikkien purkkafanien kannattaa pitää kiirettä!
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Valmistaja suosittelee nauttimaan tätä sydämen muotoisessa pullossa myytävää giniä joko limun tai tonicin kanssa. Kun lisäät mukaan vielä mansikoita ja minttua, makuelämys on taattu.
Veikeä juoma syntyy myös kuohuviinistä ja lorauksesta tätä makeaa alkoholia.
Juomaa myy tällä hetkellä brittiläinen nettisivusto Gininspiration, joka on erikoistunut villiltä kuulostaviin alkoholijuomiin. Vai miltä kuulostaisi vaniljakastikkeelta tai kirsikkapiiraalta maistuva gini?
Lähteet: GinInspiration, Pretty 52
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan