Tässäkö kaikkien aikojen unelmatyö? Säännöllinen kuukausipalkka pelkästä syömisestä

COLOURBOX8677935
COLOURBOX

Painonvartijoiden "ruokapoliisiksi" palkatun Sophie Hardyn tärkein työtehtävä on syödä ulkona ja kertoa, miltä ruoka maistui. 

Unelmatyö on usein sellainen, jota olisi valmis tekemään jopa ilmaiseksi – tai josta olisi valmis vaikka maksamaan! Brittiläinen Sophie Hardy on yksi onnekkaista, sillä hänelle maksetaan ravintoloissa ruokailemisesta.

Painonvartijoiden "ruokapoliisin" tehtäviin kuuluu maan kiertäminen ristiin rastiin ja ruokailu suosituimmissa ravintoloissa. Työn tarkoituksena on auttaa laihduttajia pitämään huolta sosiaalisesta elämästään, sillä moni kokee, että ulkona syöminen on mahdotonta dieetin aikana. 

Hardy syö ulkona kaksi kertaa viikossa ja raportoi kokemuksistaan muun muassa blogissaan. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Painonvartijoiden tiedon mukaan jopa 71 brittiläistä kokee, että terveellisten elämäntapojen noudattaminen vaikuttaa heidän mahdollisuuteensa syödä ulkona, minkä vuoksi he ovat palkanneet Hardyn. 

Nainen valittiin 500 hakijan joukosta ja hänen tehtävänään on syödä ulkona kaksi kertaa viikossa maistellen terveellisiä ja herkullisia ruokia. Ravintolat, jotka Hardy kelpuuttaa listalleen, saavat Painonvartijoiden leiman. 

Laihduttaminen ei suinkaan ole tuoreelle ruokapoliisille vierasta touhua, sillä nainen käytti vaatekokoa 54 jo 16-vuotiaana. Nyt hän painaa hieman yli 30 kiloa vähemmän. 

– Minusta on ihanaa näyttää brittiläisille, ettei elämän tarvitse olla tylsää, vaikka söisikin terveellisesti, Hardy iloitsee Painonvartijoiden julkaisemassa tiedotteessa. 

 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat