Tässäkö kaikkien aikojen kamalin lentokoneruoka-annos? – "Ainakin sinun ruokasi oli kääritty muoviin"

shutterstock_2975372631
Kuvan lähde Shutterstock, toinen kuva Twitter. Shutterstock, kuvakaappaus Twitter

Uusin Twitter-viestiketju osoittaa, ettei erikoisruokavaliota noudattavilla ole lennoilla aina helppoa. Kasvisruoan tilannut asiakas jäi tyrmistyneeksi, kun lentoyhtiö tarjosi hänelle kaksi muoviin käärittyä hedelmää.

Englantilainen toimittaja Steve Hogarty lensi kolumbialaisen lentoyhtiön Aviencan lennolla. Hän kertoi lentoemännille tarvitsevansa lihattoman ruokavaihtoehdon, mutta miehen pettymykseksi juustoleipien tai kasvispataruoan sijaan hän sai kaksi hedelmää, omenan ja päärynän.

Hogartyn annos oli muidenkin lentomatkustajien normaalien ruokien tapaan kääritty kelmuun ja annoksen mukana hän sai haarukan ja veitsen.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Englantilaismiehen twiitti on kerännyt jo kiitettävästi huomiota: jo yli 700 ihmistä on tykännyt ja reilut 250 ihmistä jakanut julkaisun.

Some-raivon huomannut Avenican henkilökunta pyysikin miestä Twitterissä ilmoittamaan lentonsa tiedot sekä yhteystietonsa.

– Tämä ei ole standardiemme mukainen, joten me selvitämme tapauksen varmasti niin pian kuin mahdollista.

Hogarty vastasi Avenicalle ehdottavansa mielellään resepti-ideoita yksityisviesteillä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Ainakin sinun ruokasi oli kääritty muoviin"

Hogartyn julkaisu innosti myös monia muita kasvisruokavaliota noudattavia Twitter-käyttäjiä paljastamaan kauheat lentoruokakokemuksensa.

Esimerkiksi British Airways -lentoyhtiöllä Tokiosta Lontooseen lentänyt Mike Gilyatt kertoo, ettei henkilökunta tarjosi hänelle kasvisvaihtoehdon loppuessa lihaa.

– Yhdellä viimeaikaisella British Airwaysin lennolla pyysin kasvisruokaa ja he kertoivat, ettei yhtään ollut jäljellä, mutta ystävällisesti tarjosivat minulle sen sijaan kanaa ja naudanlihaa vaihtoehtona. Sain loppujen lopuksi juustoa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös British Airways pahoitteli julkaisussa Gilyattin kokemusta, ja suositteli varaamaan kasvisruoan lennolle etukäteen.

Hedelmät eivät ilmeisesti ole kuitenkaan aivan tavaton kasvissyöjille tarjottu annos lennoilla. Myös Dave O’Caroll twittasi oman kuvansa hedelmävalikoimasta, joka miehen mukaan tarjottiin hänelle vastikään lennolla.

– Pyysin kasvisruokaa kerran lennolla ja tämän sain. Ainakin sinun ruokasi oli kääritty muoviin, mies twiittaa Hogartylle.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: NZ Herald, Twitter

***

Näin lentokoneen ruoka-annos syntyy – katso video!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja