Foliossa kypsentäminen on vaivaton, mutta erittäin herkullinen tapa valmistaa kalaa. Tämä resepti sopii erinomaisesti niihin hetkiin, kun haluat syödä hyvin, mutta sinulla ei ole aikaa huhkia keittiössä.
Folion suojissa kypsyvä lohi on erittäin terveellistä ja herkullista ruokaa, eikä se vaadi valmistajaltaan erityisiä ruoanlaittotaitoja. Kaikki reseptin ainekset ladotaan vuokaan ja uuni hoitaa loput.
– Uskomme, että tämä on kenties maailman paras uunilohen resepti, Delish-sivustolla kerrotaan.
Vaikka kaapistasi ei löytyisikään kaikkia raaka-aineita, ei hätää, sillä tämä resepti on helposti muokattavissa. Hunajan voit korvata ruskealla sokerilla, voin oliiviöljyllä ja timjamin esimerkiksi rosmariinilla. Voit halutessasi maustaa lohen myös omilla suosikkimausteillasi, kuten chilihiutaleilla.
