Kanan paistaminen voi olla välillä hankalaa, jotta siitä saa täydellisen mehukasta, mutta myös tarpeeksi kypsää.
Kanan valmistuksessa on tärkeintä, että se on tarpeeksi kypsää. Tämän lisäksi kana pitäisi osata kypsentää, niin että se jää myös herkullisen mehukkaaksi eikä kuivu. Tähän on yksi helppo niksi.
Ota lihalämpömittari avuksi
Mittaria tulee usein käytettyä isoissa paisteissa tai joulukinkussa, mutta se on täydellinen apuväline myös broilerin kypsentämisessä.
Kanaa sekä lihaa paistaessa oikea kypsyys on helppo tarkistaa lämpömittarilla. Lihaa paistaessa on hyvä tähdätä siihen, että sisälämpötila on noin 82 astetta ja kanassa taas noin 77 astetta.
Toinen tärkeä niksi kanaa paistaessa on muistaa antaa sen levätä tarpeeksi kauan paistamisen jälkeen. Keskikokoiselle pihville paras aika levähtää paistamisen jälkeen on noin viisi minuuttia.
Lähde: Popsugar