Mainos

Tarjoilija koki elämänsä yllätyksen – katso, mitä asiakkaat jättivät jälkeensä

Yhdysvaltalaistarjoilija yllättyi huomatessaan, mitä hänen palvelemansa asiakkaat jättivät jälkeensä.

Salt Lake Cityssä Yhdysvalloissa sijaitsevan baarin tarjoilija Breanne Snow koki suuren yllätyksen huomatessaan, kuinka hänen palvelemansa asiakasjoukko jätti jälkeensä valtavan tipin.

Tarjoilija sai tippiä liki 2800 euroa

Yhdysvalloissa on tapana antaa aina tippiä, mutta Bourbon House -nimisessä baarissa työskentelevä Breanne Snow koki elämänsä yllätyksen viedessään asiakkailleen laskua. Noin 470 euron lasku osoittautui liki 2800 euron tienestiksi, sillä asiakkaat olivat antoisalla päällä ja antoivat tarjoilijalle tippiä moninkertaisen summan tavalliseen tippiin verrattuna.

Pahasti velkaantuneelle tarjoilijalle jättitippi oli kuin lottovoitto. Snow ja hänen miehensä tekevät kumpikin kahta työtä saadakseen taloutensa pyörimään.

– Menin nurkkaan itkemään muutamaksi minuutiksi. Me teemme niin kovasti töitä, eikä se ole tähän asti tuottanut tulosta. Se oli suuri helpotus. Kuka tahansa muukin olisi voinut tulla valituksi, mutta juuri minut valittiin, Snow kertoo.

Taustalla uskonnollinen tempaus

Syy siihen, miksi asiakkaat antoivat Snow'lle niin suuren tipin, paljastui samaan aikaan, kun tipin määräkin, sillä kuittiin oli kirjoitettu sanat: "Tips for Jesus". Anonyyminä toimiva uskonnollinen ryhmä on The Daily Meal -sivuston mukaan ottanut asiakseen yksittäisten tarjoilijoiden pelastamisen tippien muodossa kiitokseksi "työstä Jumalan hyväksi".

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja