Tapa syödä muroja hämmentää nyt toden teolla – syypää vouhotukseen itse Gene Simmons: "Laittaako kukaan muu...?”

murot
Gene Simmons nauttii aamiaismuronsa jääpalojen kera. Hullua vai nerokasta? Shutterstock

Aamiaismurot voi nauttia myös jääpalojen kera, ainakin jos satut olemaan 70-vuotias rocktähti. 

Kiss-yhtyeen keulahahmo, laulaja-basisti Gene Simmons paljasti vuoden 2020  ensimmäisenä päivänä Twitterissä hämmentävän tapansa syödä muroja.

– Laittaako kukaan muu jääpaloja muroihinsa?, Simmons kysyy hitiksi nousseessa twiitissään havainnollistavan kuvan kera.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä. 

Simmonsin paljastuksesta muodostui nopeasti viraalihitti ja se sai tuhannet ihmiset pähkäilemään somessa idean toimivuutta. Osa oli valmis tuomitsemaan jääpalamurot suoralta kädeltä.

–  Jos laittaisit maitoa jääpalamuottiin ja jäätyneitä maitopaloja murojen joukkoon, voisin ymmärtää idean. Mutta tavallisia jääpaloja? Ei hemmetissä, vetinen maito ei ole millään lailla hyvä idea, Twitterissä muun muassa kommentoitiin.

Jopa Kiss-legendan poika Nick Simmons osallistui keskusteluun ja toi ilmi oman kantansa murojen erikoiseen nauttimistapaan.

– 30 vuotta. 30 vuotta olen katsellut hänen tekevän tätä. Tätä minun elämäni on, Nick Simmons päivitteli.

Kritiikistä ja ihmettelystä huolimatta monet halusivat testata käytännössä Gene Simmonsin erikoisen murovinkin – ja osa kertoi tehneensä niin jo ennen rocktähden päivitystä:

Jos twiitti ei näy, katso se täältä. 

Gene Simmons kommentoi jälkeenpäin aiheuttamaansa murokeskustelua viihdelehti TMZ:lle. Simmons ihmetteli, että eikö maailmassa tapahdu mitään tärkeämpää kuin hänen murojensa syöminen. 

–  Minä vain hitto söin muroja aamiaiseksi ja tyttäreni kysyi, mitä oikein teen. Ai mitä okein teen? Minä syön hemmetti muroja. Sitä minä teen. Tyttäreni ihmetteli, että miksi laitan jääpaloja murojen joukkoon, johon minä totesin, että kuka nyt haluaisi syödä haaleaa maitoa murojensa kanssa.

Lähde: Mirror

Jos murot eivät maistu, testaa aamupalaksi tämä paahdettu kaurapuuro: 

0:51

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja