Kokeile jauhelihapihvien valmistamista itse jauhetusta lihasta – et enää palaa takaisin kaupan valmisjauhelihaan, lupaavat America’s Test Kitchenin kokit.
Ammattilaiskokkien ylläpitämällä America’s Test Kitchen -sivustolla testattiin, miten jauhelihapihveistä valmistuu täydellisen meheviä. Jos haluat mahdollisimman hyviä pihvejä, tulee sinun jauhaa liha itse sen sijaan, että ostaisit kaupasta jauhelihan valmiina.
Lihamyllyä ei tarvita
Resepti on siinä mielessä helppo, että et tarvitse erillistä lihamyllyä pihvien valmistamiseen. Tavallinen tehosekoitin riittää! Liha pakastetaan ensin voin kanssa, jonka jälkeen se jauhetaan riisimäiseksi massaksi tehosekoittimessa.
Myös Popsugar-ruokasivustolla testattiin America’s Test Kitchenin erinomaista jauhelihapihvireseptiä:
– Pihvien maku on lyömättömän hyvä. Pihvien sisältämä voi pitää lihan mehevänä ja pinnasta tulee täydellisen ruskea, Popsugar-sivustolla hehkutetaan.
Tuplapakastuksella täydellinen lopputulos
Supermarketin jauhelihasta ei America’s Test Kitchenin mukaan synny yhtä hyviä pihvejä, sillä jauhelihan valmistusprosessissa katoaa tärkeitä ”tahmeita proteiineja”, jotka tekevät pihvin koostumuksesta hyvän.
