Tämän helpompaa synttärikakkua ei ole olemassakaan – Annan nerokkaalla donitsivinkillä pelastat monet lastenjuhlat

shutterstock_557338165
Shutterstock

Pitäisikö tehdä synttärikakku, mutta ei oikeastaan huvita leipoa? Nappaa Annan nerokas vinkki helppoon ratkaisuun. Tässä on luultavasti maailman helpoin synttärikakku lastenjuhliin. 

Lastenjuhlien synttärikakun ei tarvitse olla mikään leivontakilpailun mestariteos. Usein pienille synttärivieraille riittää, että kakun idea on hauska ja sankari pääsee puhaltamaan kynttilät. 

Anna Karhu jakoi Facebookin suosittuun ruokaryhmään loistavan kakkuvinkin niille, joilla ei ole aikaa tai intoa ryhtyä leivontapuuhiin. Idea on alun perin peräisin Pinterestistä.

– Vinkkivitonen helppoon ja ihan hauskaan synttäritarjoiluun, Anna kirjoittaa.

Donitsikakkuun tarvitset valmiita donitseja, muutaman tikkarin, lakupötköjä ja karkkisilmät. Koko kokemus asetellaan tuhatjalkaisen muotoon ja homma kruunataan tietysti kakkukynttilöillä. Valmista tuli!

Voit myös käyttää vapaasti luovuuttasi ja rakentaa donitsimatosen erilaisista karkeista:


Testaa myös järjettömän helppo kääretorttukakku

Tämä helppo kääretorttukakku on myös jokaisen vanhemman unelma: et tarvitse muuta kuin kääretorttua ja koristeita! Voit leipoa kääretortun itse tai hätätapauksessa ostaa sen vaikka valmiina.

Koristelun voi hoitaa teeman mukaisesti esimerkiksi marjoilla, serpentiineillä tai vaikka kekseillä. Jos haluat, voit kuorruttaa kääretorttukakun myös kermavaahdolla ja tehdä siitä enemmän täytekakun näköisen. Näin tylsästä kääretortusta muodostuu hetkessä upea juhlakakku!


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja