Yllättävä raaka-aine sopii täydellisesti pizzaan – herkullinen lopputulos!
Kupritsa sopii yllättävän hyvin pizzaan! Kruunaa herkku vuohenjuustolla ja uusi suosikkipizzasi on valmis.
Kurpitsa on yllättävän herkullista pizzan päällä. Kokeile herkun valmistamista vaikkapa tämän reseptin mukaan.
Kurpitsa-vuohenjuustopizza
(pellillinen)
Valmista pizzapohja esimerkiksi tällä reseptillä
1,2 dl kurpitsasosetta
1, 2 dl tomaattikastiketta
5 dl tuoretta kurpitsaa kuutioituna
1/2 sipuli, viipaloituna
1/2 punainen paprika, viipaloituna
1/2 kesäkurpitsa, kuutioituna
150 grammaa vuohenjuustoa
300 g mozzarellaraastetta
1. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen
2. Levitä pizzapohja leivinpaperin päälle. Sekoita tomaattikastike ja kurpitsasose keskenään ja levitä ne pohjan päälle.
3. Lisää täytteet yksi kerrallaan, jätä vuohenjuusto ja juustoraaste viimeiseksi.
4. Paista uunissa 10–15 minuuttia kunnes pohja on paistunut rapeaksi, juusto on sulanut kunnolla ja pizza on saanut kauniin värin.
Lähde:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan