Ruokatoimittaja Sheela Prakash törmäsi opiskeluaikoinaan pastareseptiin, joka on helppo ja halpa toteuttaa. Pasta jäi yhdeksi naisen vakioreseptiksi opiskelujen jälkeenkin. Hän kirjoittaa asiasta The Kitchnissä.
Videolla Pekka Terävä kertoo niksinsä täydelliseen pastaan.
Kyseiseen spagettiin tarvitaan vain kolme raaka-ainetta. Resepti on alun perin Mark Bittmanin kirjasta ’’How to Cook Everything Vegetarian’’. Reseptin nimi on ’’Spaghetti with Fried Eggs’’ eli ''Spagetti paistetuilla munilla''. Se on ikään kuin spagetti aglio e olion ja pasta carbonaran yhdistelmä.
Tarvittavat raaka-aineet löytyvät todennäköisesti aina kaapistasi, ja ruoka sopii hyvin mihin tahansa hetkeen.
Näin valmistat spagettia paistetuilla munilla
Tämän yksinkertaisen reseptin valmistamiseen ei vaadita paljoa. Seuraa näitä ohjeita loihtiaksesi maistuvan pasta-aterian.
1. Keitä pasta
Tämä osio ei juuri selittelyä kaipaa. Laita kattilaan vettä, lisää suola ja odota veden kiehumista. Kun vesi kiehuu kunnolla, laita kattilaan haluamasi määrä spagettia. Keitä kunnes kypsää.
2. Valmista munat
Pastan valmistuessa lämmitä pannulla reilusti oliiviöljyä. Öljyn lämmettyä pannulle lisätään muutama murskattu valkosipulinkynsi.
