Tämä on täydellinen lisuke grilliruoalle: ”Maukas, monimuotoinen ja helppo”
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen vinkkaa kokeilemaan kasvisreseptiä, joka sopii loistavasti erilaisten grilliruokien kylkeen.
Munakoiso sopii grilliin sellaisenaan, mutta maukkaasta kasviksesta valmistuu helposti myös tahna, joka tuo lisämakua kesän muihin sesonkiherkkuihin.
– Tuli löydettyä niin maukas, monimuotoinen ja helppo kumppani grillauksen kylkeen, että pakko jakaa, Kinnunen hehkuttaa Sivumaku-blogissaan.
– Munakoiso tarjoaa ylipäätään mehevää menoa grilliateriaan ja tällaisena tahnana se käy lisukkeena, kastikkeena kuin myös leivän päällä. Lämmin makutuulahdus etelästä! Kinnunen jatkaa.
Katso munakoisotahnan resepti Sivumaku-blogista täältä!
Lähde: Sivumaku-blogi, Kasvikset lisukkeena & pääruokana (TAMMI 2015)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa