Tämä on paras aika käydä ruokakaupassa, jos haluaa välttää jonottamisen

Ruokakauppa
Shutterstock

Tiesitkö, minä viikonpäivänä ruokakaupassa kannattaa asioida, mikäli haluaa välttyä jonottamiselta?

K:n Ruokailmiöt 2017 -tutkimuksen julkistustilaisuudessa paljastettiin, millaisina ajankohtina suomalaiset asioivat tätä nykyä ruokakaupassa, kun aukioloajat on vapautettu. Selvisi, että yksi viikonpäivä on monessa kaupassa hieman tavallista hiljaisempi.

Tiistaina ruokakaupassa on usein erityisen hiljaista

Keskolta kerrotaan, että heidän tilastojensa valossa kaikkein rauhallisin hetki asioida ruokakaupassa on tiistai. Moni tekee viikon arkiruokaostoksensa jo maanantaina, tai vielä aiemmin jo sunnuntaina. Tästä syystä tiistai lienee hiljaisin kauppapäivä monessa ruokakaupassa.

Kellonajoista tiistaisin kaikkein rauhallisinta on aamupäivällä ennen lounasaikaa sekä kello 13 ja 15 välillä. Jos siis mielii asioida kaupassa mahdollisimman rauhassa, kannattaa kauppareissu suunnitella näiden faktojen valossa.

***

9:19

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja