Talouselämä: Aikooko McDonald's myydä ravintolansa Pohjoismaissa?

shutterstock_243788827
Shutterstock

Vaikuttaa siltä, että McDonald's ei toimi välttämättä Pohjoismaissa tulevaisuudessa samaan tapaan kuin tähän asti.

Tanskalaisen sijoitussivusto Finans.dk:n väitteet siitä, että McDonald's olisi suunnittelemassa Pohjoismaisten toimintojensa myyntiä ovat nousseet jälleen esille, kertoo Talouselämä. Epäillään, että McDonald's etsisi pääasiallisen franchiser-vastuun kantajaa Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa

Berlingske Businessin mukaan McDonald'sin Pohjoismaiden toiminnoille olisi löytynyt peräti ostajaehdokas. Näin uutisoi Business Insider.

Dagens Industri-lehden arvioiden mukaan syy siihen, että Pohjoismaiden McDonald'sien tulevaisuutta arvioidaan lienee se, että viime vuosina kilpailu pikaruokamarkkinoilla on kiristynyt. Epäillään, että Skandinaviassa lisääntynyt kilpailu pikaruokaketjujen välillä on saanut pikaruokajätin harkitsemaan muutoksia.

McDonald's ei ole vielä kommentoinut, mikä pohjoimaisten ravintoloiden kohtalo tulee olemaan.

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!