Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

"Taivaallinen tuoksu keittiössä" – tämä klassikkoherkku on täydellistä arkiruokaa

Borssikeiton kanssa nautitaan perinteisesti ranskankermaa.
Borssikeiton kanssa nautitaan perinteisesti ranskankermaa.Sivumaku / Jani Kinnunen
Julkaistu 19.11.2015 17:30

MTV LIFESTYLE

Borssi- eli punajuurikeitto on ukrainalainen klassikkoruoka, joka sopii oivallisesti kylmien iltojen herkuksi.

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee valmistamaan kylmien iltojen piristykseksi klassista borssikeittoa. Bloggari suosittelee tätä klassikkoherkkoa muun muassa siksi, että se jättää keittiöön taivaallisen tuoksun.

– Sen syvän punainen väri ja pitkän haudutuksen tuoma taivaallinen tuoksu keittiössä toimii aina, kun ulkona näyttää karulta tai pirun kylmältä, Kinnunen kirjoittaa.

Borssikeitto ei vaadi välttämättä tuekseen lihaa, mutta se lisää keiton ruokaisuutta ja syventää makua. Riistaan mieltynyt Kinnunen suosittelee lisäämään klassikkokeittoon esimerkiksi hirveä.

– Tällä kertaa käytin lihana hirveä, jota löytyy näin syksyllä reilusti lihatiskeiltä, Kinnunen kirjoittaa.

Katso herkullisen borssikeiton resepti Sivumaku-blogista täältä!

Lisää aiheesta:

”Unelmalohturuoka” syntyy vartissa – tätä mehevää pastaruokaa on lähes mahdoton vastustaa!
Bloggarin helppo ja nopea arkiruoka hurmaa herkullisuudellaan – tähän reseptiin ei voi olla ihastumatta!
Internetin suosituin kanaresepti: "Helppo, supernopea ja mielettömän maukas"
Valmista herkullinen pataruoka – vielä parempaa seuraavana päivänä lämmitettynä
Keitto, joka lämmittää mieltä ja kehoa – kokeile herkullista reseptiä
"Helppoa ja nopeaa" – näin kanapasta kannattaa oikeasti valmistaa
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”