Taio raa'at persikat hetkessä herkulliseksi jälkiruoaksi – tässäkö kesän herkullisin resepti?
Kesän herkullisin jälkiruoka syntyy grillatuista hedelmistä ja viilentävästä jäätelöstä.
Kovat ja mauttomat hedelmät ovat tämän vinkin jälkeen historiaa! Grillaaminen on taikasana, jolla loihdit hieman raaoistakin hedelmistä hetkessä maukkaan jälkiruoan. Tämä resepti kruunaa kesäisen grilliateriasi taatusti.
Grillipersikat (4 annosta)
2 persikkaa
4 rkl vaahterasiirappia
0,5 rkl kanelia
2 tl kanelia
¾ rkl sokeria
ripaus suolaa
Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä
karamellikastiketta
Puolita persikat ja poista niistä kivet. Kuumenna grilli kuumaksi. Sivele persikoiden leikkauspinta vaahterasiirapilla. Sekoita keskenään kaneli, suola ja sokeri ja ripottele persikoiden pinnalle. Aseta persikat grilliin leikkauspinta alaspäin ja kypsennä noin kahden minuutin ajan. Käännä ja anna kypsyä toiset kaksi minuuttia. Tarjoile grillissä pehmenneet persikat vaniljajäätelön ja karamellikastikkeen kera.
Lähde: Delish
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan