Taio raa'at persikat hetkessä herkulliseksi jälkiruoaksi – tässäkö kesän herkullisin resepti?

persikka grilli jälkiruoka jäätelö
Shutterstock

Kesän herkullisin jälkiruoka syntyy grillatuista hedelmistä ja viilentävästä jäätelöstä. 

Kovat ja mauttomat hedelmät ovat tämän vinkin jälkeen historiaa! Grillaaminen on taikasana, jolla loihdit hieman raaoistakin hedelmistä hetkessä maukkaan jälkiruoan. Tämä resepti kruunaa kesäisen grilliateriasi taatusti. 

Grillipersikat (4 annosta)

2 persikkaa
4 rkl vaahterasiirappia
0,5 rkl kanelia
2 tl kanelia
¾ rkl sokeria
ripaus suolaa

Tarjoiluun:
vaniljajäätelöä
karamellikastiketta

Puolita persikat ja poista niistä kivet. Kuumenna grilli kuumaksi. Sivele persikoiden leikkauspinta vaahterasiirapilla. Sekoita keskenään kaneli, suola ja sokeri ja ripottele persikoiden pinnalle. Aseta persikat grilliin leikkauspinta alaspäin ja kypsennä noin kahden minuutin ajan. Käännä ja anna kypsyä toiset kaksi minuuttia. Tarjoile grillissä pehmenneet persikat vaniljajäätelön ja karamellikastikkeen kera.

Lähde: Delish

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!