Syksyn jäätelöuutuudet paljastettiin: Jos rakastat Vihreitä kuulia tai Turkinpippureita, tämä uutinen on sinulle
Muun muassa Aino- ja Pingviini-jäätelöitä valmistava Froneri Finland julkisti syksyn jäätelöuutuudet. Vihreiden kuulien buumi elintarvikkeissa näyttää jatkuvan edelleen.
Syksyn uutuusjäätelöiden joukossa nähdään jälleen jäätelö- ja makeisyritysten yhteistyötuotteita. Froneri Finland lanseeraa Fazerin kanssa laktoosittoman Vihreitä kuulia -jäätelön sekä Tyrkisk Peber -jäätelön. Molemmat jäätelöt myydään 480 millilitran kotipakkauksissa.
Jäätelöbrändi Aino tuo valikoimiinsa sen sijaan uuden Lakka-jäätelön, jossa soiden kuningatar saa makuparikseen vanhan ajan vaniljan. Froneri Finland satsaa tänä syksynä erityisesti kotipakkauksiin.
– Puolilitrasten kotipakkausten segmentti on löytänyt suomalaisten jäätelönsyöjien sydämiin, ja Fazer-jäätelöt ovat haluttuja myös tässä muodossa, kertoo jäätelöyritys Froneri Finlandin markkinointijohtaja Minna Brunberg.
Uusia suklaisia jäätelöitä
Myös jäätelöbrändi Pingviini tuo uusia makuja litran pakkauksiin. Samalla pakkausten ilme muuttuu kaikissa litran kotipakkauksissa.
– Tuttujen makujen rinnalle tulevat uutuuksina nyt erilaiset suklaiset jäätelöt, muun muassa suklaa-lakuyhdistelmä sekä raikkaampana makuna marjainen mustikka. Pingviini-brändi on uudistunut tänä vuonna täysin. Jäätelöiden reseptiikassa tehtiin rohkeitakin uudistuksia parantaaksemme laatua, sanoo Brunberg.
Sekä Pingviini-jäätelöt että Aino-jäätelöt valmistetaan kotimaisesta maidosta ja kermasta Fronerin jäätelötehtaalla Turengissa yli viidenkymmenen vuoden kokemuksella. Turengissa valmistetaan myös keväällä 2019 lanseeratut vegaaniset jäätelöt kotimaisesta kaurajuomasta.
Lähde: Froneri Finland
***
Näin saat kivikovasta jäätelöstä palloja:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti