Haudutuspadassa valmistuvat syksyn ja talven ehdottomat herkkureseptit, jotka lämmittävät kylminä päivinä ja hurmaavat tuoksullaan jo kotiovella.
Hitaasti hauduttamalla erityisesti liharuoasta tulee taivaallisen herkullista. Yrteillä ja mausteilla kuorrutettu pataruoka hautuu valmiiksi alhaisessa lämpötilassa, joka tekee lihasta erityisen mureaa.
Syksyisin kotikokki suosii sadon kasviksia, joista valmistuu lihapadan lisäksi herkullisia kana- ja kasvisruokia. Mikä parasta, myös jälkiruoan voi valmistaa samaisessa padassa. Kokeile esimerkiksi klassista créme brûléetä tai haudutettuja päärynöitä!
Haudutuspadassa ruoka valmistuu turvallisesti kotona vaikka työpäivän aikana, jolloin valmis pataruoka odottaa kotiin tullessa.
Crock-Pot-haudutuspatojen maahantuojan Acreton tiedottaja Marcus Grönskog kehuu erityisesti yhtä reseptiä, jota haudutuspadassa kannattaa ehdottomasti kokeilla tänä syksynä.
– Haudutuspadassa lihasta tulee niin mureaa ja herkullista, että kokeilisin ehdottomasti tehdä burgundinpataa – se on klassikko sanan jokaisessa merkityksessä! Haudutuspadassa maut tulevat todella esiin, vinkkaa Grönskog.




